Har du funnet din sydpol? Sydpolpulken min skal fylles med bilder av nettopp dere som vil være med  å finne deres egen sydpol!

Bli med å flytte noen fjell. Det er nemlig det jeg har tenkt vi skal gjøre med finndinsydpol.

Vi skal jage noen drømmer, og våge oss ut på med noen målsettinger som vil kreve noe av oss.

Det høres kanskje litt voldsomt ut å skulle flytte fjell. Men, vi vet jo at noen ”fjell” lager vi større for oss selv enn de i virkeligheten er. Det gjelder bare å åpne øynene for hva som er mulig. Det handler om å prøve noen runder før man gir seg, og sier at dette ikke gikk.

Eller, bli overrasket over at dette klarte jeg jo kjempefint, det hadde jeg aldri trodd. Og ikke minst kjenne på godfølelsen det gir, og ha klart noen mer enn du trodde du kunne.

 

p1090062

Å finne sin sydpol kan handle om å gå noen dørstokkmil.

Komme seg opp av sofaen, og ut av godstolen. Begynn å tro på at din drøm kan bli virkelighet, og gjøre den handlingen som skal til for at du kan nærme deg det målet du vil nå. Du må gjøre det som skal til også på de tunge dagene, de dagene du ikke har lyst eller ikke orker. Det er å gjøre noe på akkurat de dagene som bygger din karakter og styrke. Du vet du kan, uansett hvor lite motivert du er. For du har klart det før.

 

p1090056

 

Store drømmer er også mulige å få til, akkurat som små drømmer er det.

Uansett størrelse så må de jobbes med, og jobben må gjøres av deg. Det er du som skal sitte igjen med seieren over å ha oppnådd din drøm. Det er du som skal vokse på å ha brutt noen grenser du hadde satt for deg selv. Det er du som skal kjenne på at det var verd å forsøke og våge seg utpå. Det er du som skal putte glede og gode minner i sekken din, der du gjemmer skattene fra ditt levde liv. Skattene som er gode å ha når livet røyner på, og du trenger noen gode opplevelser å se tilbake på.

Jeg vil fylle Sydpolpulken min med deres ansikter.

Jeg vil se på dere når jeg trekker på min store tunge pulk på 120 kg, på verdens kaldeste og mest forblåste kontinent, Antarktis, i 70 dager. Det er tiden det vil ta å gå ruten til Roald Amundsen fra Framheim og inn til Sydpolen.

 

Er-dette-deg?

Da skal dere være min inspirasjon når mine krefter går tomme, og dagene blir uutholdelig lange. Da skal jeg se på dere og fantaster om alle de kule målene dere har satt dere, og tenke på hvordan det har vært for dere å gå for dem.

Jeg vil være utrolig stolt over at det er nettopp deg/dere som turte å våge dere utpå, som heiet på meg, og som støttet meg i jakten på min store drøm. At det er deres ansiktene jeg skal se på, og dere jeg skal «dra med meg» når jeg jakter en historisk rekord. Dere skal bli med når jeg jobber for å bli første kvinne i verden, til å gå Roald Amundsens rute til Sydpolen. (okt 2017)

Har du lyst til å støtte meg å få bildet på den kuleste ekspedisjonspulken som noensinne skal lages, så kan du melde deg på inne på  www.finndinsydpol.no      #finndinsydpol

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer